Stoffeerder Martijn Verhoef Alblasserdam Zuid Holland

Onze kwaliteiten

Uw stoffeerder in Alblasserdam Zuid Holland. 

Mijn naam is Martijn Verhoef, eigen ondernemer als stoffeerder sinds 2007. Ik heb ruime ervaring met de renovatie en montage van vloeren. Mijn bedrijf is gevestigd in Alblasserdam Zuid Holland en ons werkgebied ligt dan ook voornamelijk in de regio Drechtsteden en Rijnmond (Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas, Kinderdijk, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Barendrecht, Rotterdam, Vlaardigen, Spijkenisse). Wij werken echter landelijk tot in Vlaanderen. Wij stofferen en leggen niet alleen in particuliere woningen, maar ook bedrijven, kantoren, schepen, industrie, gevangenissen voorzien wij van een nieuwe vloer.

Ervaring met vloeren

In twintig jaar heb ik veel kennis opgedaan als stoffeerder en heb in die tijd ook veel zien veranderen. De technologische ontwikkelingen hebben de klant meer keuzemogelijkheden gegeven. Er is dan ook een grotere behoefte aan goede en eerlijke adviezen. Ik heb jarenlang gewerkt met en voor verschillende winkels en bedrijven op het gebied van vloeren en denk dat het in deze tijd belangrijk is dat er korte lijnen zijn tussen de stoffeerder en de klant, zodat er snel en efficiënt gewerkt kan worden. Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan flexibileit en die bieden wij u dan ook. Een persoonlijke benadering op maat, op tijd en op en top afgewerkt.

Moet er een lastige klus geklaard worden, uw vloer is bijvoorbeeld beschadigd? Dit behandelen wij met dezelfde service als de grotere projecten.  Wat het werk voor ons persoonlijk erg leuk maakt is dat je resultaat van je werk kan ervaren. Wanneer de klus geklaard is en mensen blij zijn met hun nieuwe of gerepareerde vloer, is er loon naar werken.

 

Waarom kan Verhoef vloeren uw vloer goedkoper aanbieden?

Een winkel neemt uiteraard meer kosten zich met zich mee, denk alleen maar aan huur, beveiliging, onderhoud, etc. Bovendien wordt het werk vaak onderverdeeld onder werknemers danwel freelancers. Ik ben een eenmansbedrijf wat de communicatie ten goede komt. Ik sta voor een persoonlijke en eerlijke benadering, zodat u tevreden bent als ik de deur achter mij dicht trek nadat de klus geklaard is. Wij hebben altijd werk, omdat wij goede mond-tot-mond reclame hebben. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

 

Wat zijn de diensten die wij u kunnen leveren? 

 

Wat leveren wij niet of beperkt? 

Wij leveren geen betonlook vloeren, gietvloeren en visgraat houtvloeren. Visgraat of andere motieven zijn wel mogelijk bij pvc en tapijt vloeren.

Wij hebben een beperkte keuze in zonwering. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Hoe gaan wij te werk? 

Wanneer wij bij u een vloer plaatsen (lijm of zwevend), verplaatsen wij de meubels, verwijderen we de oude vloer, (her) plaatsen wij de schoonloop matten, zetten uw meubels netjes terug en laten uw woning weer schoon achter. Vaak wordt gevraagd om de meubels van te voren te verplaatsen, wij zijn echter van mening dat u niet altijd in de (fysieke) gelegenheid bent dit zelf te doen. Geen probleem, wij helpen u graag.

 

Hoe zit het met garantie? 

Wij staan voor goede service. Wij willen dat u blij bent met uw product en hebben de mentaliteit, ervaring en kunde dit te leveren. Onze klanten zullen dit beamen. Mochten er toch problemen zijn die gelegen zijn in het leggen van uw vloer, dan zullen wij dit snel en naar tevredenheid oplossen. Zijn er constructiefouten in de vloer zelf dan kunt u contact opnemen met de fabrikant. Wij werken met gerenommeerde merken, die vertrouwen en trots voelen bij hun product, wat u verzekerd van een goede fabrieksgarantie. Een aantal gerenommeerde merken waarmee wij samen werken zijn Forbo, Jumpax, MetroFlor, TFD, Quickstep en Vivafloors.

 

Ook bij grote projecten kan ik u van dienst zijn.

Heeft u een groot project, waarbij niet alleen de vloer, maar ook eventuele andere werkzaamheden plaats moeten vinden? Ik heb door de jaren heen met veel partijen samen gewerkt, die een goede kwaliteit en service leveren. Hierin kan ik u adviseren en tot dienst zijn, wanneer u dit wenst.

Contactgegevens

Martijn Verhoef Stoffering
Waalsmondelaan 44, 2954, Alblasserdam Zuid Holland
Tel: 06-21439690
Mail: [email protected]

Of gebruik het contactformulier

 

Ga terug naar hoofdmenu