Onze werkwijze

Verhoef Vloeren Alblasserdam: Hoe gaan wij te werk?

Bij Verhoef Vloeren Alblasserdam werken we graag met korte lijnen. De eerste stap heeft u nu al genomen, u bent namelijk op de website beland. Daarom maken wij graag het één en ander nog wat helderder voor u. Bekijk en klik op de tekst onder de afbeelding voor een uitleg van hoe wij bij Verhoef Vloeren Alblasserdam te werk gaan.

Bellen

U mailt of belt ons op en we bespreken uw wensen. Wat voor vloer heeft u bijvoorbeeld voor ogen? De keuzes zijn divers en afhankelijk van uw thuissituatie, de bestemming en het budget. De vloer en productkeuze is ruim en het kan dan ook lastig zijn hier een keuze in te maken. Zo heeft u alleen al bij vloerbedekking de keuze uit: tapijt vloeren, vinyl vloeren, houten vloeren, parket vloeren, pvc vloeren, marmeleum vloeren, laminaat vloeren en zeil.

U geeft aan welk materiaal u wilt en welke kleuren u aanspreken. Wij hebben een grote materialen- en vakkennis op het gebied van vloeren en kunnen u hier uiteraard in adviseren. Op basis van uw wensen kunnen wij dan ook de stalen selecteren die binnen uw smaak en materiaalkeuze vallen.


Verhoef vloeren Alblasserdam: Afspraak

Afspraak

Uiteraard wilt u de vloeren ook zien en ervaren. En dat kan ook natuurlijk. Om de kosten laag te houden en onze producten tegen een eerlijk en scherp tarief aan te kunnen bieden, hebben wij geen winkel. Wij komen daarvoor bij u thuis. Via de mail of telefoon is een afspraak gemaakt om bij u langs te komen, want dat praat nu eenmaal makkelijker. Bovendien stelt het ons ook in staat flexibel voor u te zijn. Bij Verhoef Vloeren Alblasserdam kunt u ook in de avonden en de weekenden terecht. Alblasserdam is gelegen in de provincie Zuid Holland en ligt daarin centraal in de randstad regio, wat ons in staat stelt snel bij u langs te komen. Onze klanten komen dan ook grotendeels uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht.

Verhoef vloeren Alblasserdam: Uitzoeken

Uitzoeken

In ons gesprek komt naar voren aan welke eisen uw vloer moet voldoen, wat de mogelijkheden zijn binnen de ruimte waarin de vloer geplaatst gaat worden en waar u rekening mee moet houden bij de materiaalkeuze. Het bedekken van een trap vraagt natuurlijk een andere benadering als een woonkamervloer. De kleur en de structuur van een vloer zal in grote mate de uitstraling van uw inrichting bepalen. Bovendien maakt het uit hoe de vloer gebruikt gaat worden.

Heeft u kinderen of huisdieren? Hoe zit het dan met geluids- en warmteisolatie? Bent u een mens die na een aantal jaren toe is aan verandering of juist niet? Dit zijn allemaal vragen die naast de smaak meespelen bij uw uiteindelijke beslissing. In ons eerste contact hebben wij al een goed beeld kunnen vormen van uw wensen. Op basis van deze informatie zijn verschillende stalen geselecteerd die aan uw wensen voldoen, waar u uiteindelijk een keuze uit kunt maken.

Meten

Heeft u interesse of heeft u een keuze gemaakt? In dezelfde afspraak meten we vaak de betreffende ruimten al op. Meten is weten. Door goed te meten, is al wat winst te behalen. Voordelig inmeten, bij Verhoef Vloeren houden we ook daar rekening mee.

Verhoef vloeren Alblasserdam: Plaatsen

Plaatsen

U heeft uw vloerkeuze gemaakt? Alles is netjes ingemeten. De vloer is besteld. Op de afgesproken datum komen wij bij u langs. Dan moet u zeker veel voorbereiden? De ruimte meubelvrij maken, de trap schoongemaakt, dat soort zaken. Ons antwoord; Wij begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is voor u. Ook hier kijken wij bij Verhoef Vloeren flexibel tegenaan. Soms zitten de weersomstandigheden tegen, of bent u slecht ter been. In een goed gesprek komen wij daar onderling wel uit. Wij bieden een service, dan mag u ook wat verwachten.

 

Ga terug naar hoofdmenu