Wat is de beste vloer?

Een vloer kiezen lastig?

Wat is de beste vloer?

U vindt het moeilijk om te kiezen welke vloerbedekking u nu in uw woning wilt laten leggen. Wat is nu de beste vloer? Natuurlijk kunnen wij u daarin persoonlijk adviseren, maar vaak is het toch wel fijn om zelf al wat onderzoek te kunnen doen. De trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeren volgt elkaar snel op en er is voor ieder wat wils. Graag maken wij het iets makkelijker voor u door een aantal type vloeren met direct met elkaar te vergelijken. Dat scheelt weer zoekwerk. Ieder type vloer heeft goede en slechte kwaliteitsvloeren, dat hangt af van de samenstelling en contructie van de materialen. Er moeten toch verschillen zijn? Ja die zijn er ook en de meest algemene verschillen zullen wij hieronder bespreken.

Lees onze artikelen:

Laminaat of vinyl?

Samengeperst hout product in lagen vergeleken met een kunstmatig vloerproduct. Wat geeft de doorslag wanneer u deze vloeren overweegt?

Laminaat of pvc?

Misschien wel twee van meest gebruikte vloerproducten op de markt. Waar kiest u voor?

Pvc of hout?

De duurzaamheid en kracht van een pvc vloer vergeleken met de charme van een houten vloer? Wat is uw voorkeur.

Hout of laminaat?

Beide houtproducten. Een houten vloer voelt echter natuurlijker aan. Maar wat zijn de voor en nadelen ten opzichte van een laminaat vloer?

Vinyl of pvc?

U heeft deze termen wel eens gehoord, maar weet eigenlijk niet precies wat het verschil is tussen deze twee materialen? Lees dan verder.

Tapijt of Laminaat?

Twee producten al lange tijd op de markt en nog steeds redelijk populair. Wanneer is het beter om voor tapijt te kiezen en wanneer voor laminaat? Kom erachter.

Linoleum of vinyl?

Er wordt vaak gedacht dat het hier om hetzelfde product gaat. Dit is echter een misverstand. Lees verder voor de verschillen.

Marmoleum of pvc?

Beide van kunststof? Toch niet? Het productieproces is totaal verschillend. We leggen het u graag uit.

Beste vloer

De beste vloer bestaat niet. Het heeft voornamelijk te maken met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Weten wat de sterke en zwakkere toepassingen zijn van iedere vloer geeft u een goede indicatie voor wat u zoekt.

 

Ga terug naar hoofdmenu